Pengegave til Christianslyst

Anonym giver har doneret 90.000 kroner til kursuscentret Christianslyst

Pengegave til Christianslyst

Det er en kæmpe gave, der falder på et tørt sted.
- Jeg er meget imponeret over, at der findes mennesker, der er så ydmyge og beskedne og hvis hjerte brænder for Christianslyst, siger den administrative leder for Christianslyst, Sally Flindt-Hansen. Hun har i denne uge modtaget en pengegave på 90.000 kroner øremærket til lejrskole- og kursuscentret Christianslyst.

- Vi skal tit forsvare, hvorfor vi gør alt det hernede i Sydslesvig og får at vide, at folk ikke ved noget om mindretallet. Gaven er et godt eksempel på, at der er mennesker i Danmark, som har kraftige minder om Sydslesvig og specielt Christianslyst, siger hun.

Og det er netop kærligheden til det danske syd for grænsen, som har fået giveren til at donere pengene. Han ønsker at forblive anonym, men det er netop de gode barndomsminder fra Christianslyst, som har fået ham til at give:

- Både min familie og jeg har altid haft et stort hjerte for Sydslesvig. Da jeg så læste om de økonomiske vanskeligheder der er på Christianslyst, tænkte jeg, at det var det rigtige sted at give en økonomisk håndsrækning, siger giveren.


Royal udfordring for de ældste i Nibøl

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Inspireret af januars tronskifte i Danmark, har de ældste elever i Nibøl lavet egne monogrammer. Og det har på været med til at løfte fællesskabet.

Førstehjælp på skoleskemaet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

For nylig havde Treja Danske Skole sat en hel formiddag af til at lære førstehjælp. Men det kunne sagtens have meget mere.

Scroll to top