Miniudstilling på biblioteket

De næste par uger kan biblioteksgæster i Flensborg se lidt af det, kunstelever på Duborg-Skolen har gået og beskæftiget sig med.

Kunstprofilen på Duborg-Skolens 13. årgang har med inspiration fra tegneserier kreeret en række små 3D-modeller, som nu udstilles på Flensborg Bibliotek.

Modellerne forestiller et billede eller en situation i en tegneserie, og de er nærmest små teaterkulisser, siger kunstelevernes lærer Stefan Hesse.

Han henvendte sig til biblioteket for at høre, om eleverne måtte udstille deres modeller, og da det ifølge bibliotekets souschef Anni Søndergaard » giver SÅ god mening«, blev miniudstillingen en realitet i løbet af ingen tid.

Og Stefan Hesse har en helt særlig grund til, at eleverne viser deres ting frem.

- Det er for at komme ud over rampen. Hvis det kun udstilles på skolen, er det ikke så vigtigt. Når eleverne oplever, at der er interesse for det, at der kommer en respons fra andre, så giver det dem noget. Så er det ikke bare privat sysleri eller bare for karakterens skyld, siger han.

Modellerne kan ses ved både børne- og voksentegneserierne på biblioteket.

Derudover kan man i området omkring arkitekturbøgerne se modeller af forskellige bygninger, som Nikoline Tirokes kunsthold på 11. årgang har lavet.


Det betyder noget for fællesskabet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Den 1. juli tager blandt andre Jørgensby-Skolen en tur i Idrætsparken for at se Sydslesviglandsholdet spille EM-kamp.

Vores lærer - sangskriveren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Lisa Stammer er en af ophavspersonerne bag den officielle Europeada-sang. Og hendes elever i Slesvig har haft en finger med i spillet.

Vores lærer - landsholdsspilleren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Take Gniosdorz er 22 år, lærerstuderende og af og til vikar på blandt andet Jørgensby-Skolen i Flensborg. Men han er også landsholdsspiller i fodbold.

Scroll to top