Hop, løb, spring og kast for hele skolen

Den 12. juni var det atletikdag - en særdeles aktiv dag - for Ejderskolen og dens 125 elever i 1.-8. klasse.

Ejderskolen har netop afholdt sin årlige atletikdag på Eiderstadion i Bydelstorp, hvor den en hel formiddag stod på en masse forskellige discipliner fra de smås boldkast til de stores højdespring.

Og ikke nok med det, for dagen bød på endnu mere fysisk udfoldelse, da atletikudøverne også først lige skulle nå frem til stadion, og det hele derfor startede med en frisk gå- eller cykeltur på tre kilometer hjemme fra skolen og sluttede med det samme tilbage igen.

Skoleleder Tue Küssner var ét stort smil, mens der blev kastet med spyd på den ene side af ham, og nogle af de store drenge lagde overliggeren på plads ved højdespringsmåtten bag ham.

- Atletik er så godt. Det er noget, man kan være fælles om, man kan starte et sted og træne sig op til noget mere, og man kan se synlige resultater, sagde skolelederen, der selv er en stor fan af atletik.

Der blev målt længder og højder og taget tider i ét væk, og Tue Küss-ner glædede sig over, at der til sådan en atletikdag er nogle elever, der har mulighed for at vise, at de kan noget, som andre måske ikke kan. Og ikke mindst glædede han sig over, at alle var i gang.

- Mange er bare med, andre går meget op i det, sagde han. 

Ejderskolens atletikdag har haft den effekt, at flere af eleverne er begyndt at gå til atletik, fortalte skolelederen, og den plejer for 4. klasse og opefter også at være kvalifikation til semifinale- og finaledyster mod andre skoler. I år bliver det dog ved den ene dag - og den finder garanteret sted igen næste år.


PinkPower-dagen på Duborg

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Efter både gymnasieeleverne og eleverne i fællesskolen på Duborg-Skolen tog ud og arbejdede en dag i henholdsvis maj og juni, er der nu sat tal på indsatsen.

Kunstlærer kæmper videre for sit fag

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Næste skoleår tilbyder Duborg-Skolen ingen kunstprofil til de nye gymnasielever. Der har ganske enkelt ikke været interesse nok.

Gang i den på Jøby

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Tirsdag morgen startede for fuld musik, da Jørgensby-Skolens frivillige musikhold gav koncert.

Scroll to top