Dagsværkdag i Sydslesvig

Operation Dagsværk samler til unge i Uganda.

Dagsværkdag i Sydslesvig

Eleverne på Duborg-Skolen var i dag ude i de sydslesvigske haver for at samle løv, i garager og skure for at rydde op eller i Flensborgs gågade for at synge til fordel for et socialt projekt målrettet til unge i ulande. Det er Operation Dagsværk dag, hvor unge forlader skolebænken for en dag, for at tjene penge til initiativer som støtter unge mennesker i fattige lande. Det er projekter der fungerer som en håndsrækning til, at de af egen hjælp kan skabe bedre levevilkår for sig selv og deres familier. I år går pengene til at forbedre handicappedes vilkår i Uganda.

I løbet af de næste dage bliver der talt op, hvor mange penge der er blevet tjent i Sydslesvig og i hele Danmark. Desværre lykkedes det ikke at få aktiveret andre Sydslesvigske skoler til at være med i Operation Dagsværk i år. Det var der ellers for første gang lagt op til. Men dagsværkerne på Duborg-Skolen har allerede fået tilbagemeldinger om, at andre sydslesvigske skoler vil være med til næste år.


Royal udfordring for de ældste i Nibøl

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Inspireret af januars tronskifte i Danmark, har de ældste elever i Nibøl lavet egne monogrammer. Og det har på været med til at løfte fællesskabet.

Førstehjælp på skoleskemaet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

For nylig havde Treja Danske Skole sat en hel formiddag af til at lære førstehjælp. Men det kunne sagtens have meget mere.

Scroll to top