28. febr. - 05. april

Konsulentundersøgelse

https://whistleblowersoftware.com/secure/988995a5-fec7-4acd-ac7a-c64328f9317b

Her finder du linket den uvildige konsulentundersøgelse, som Skoleforeningens Styrelse har bebudet. Skoleforeningen ønsker at afdække faktuelle forhold, der kan belyse eventuelle udfordringer i ledelseskulturen hos Skoleforeningen og ledelseskulturens påvirkning af det psykiske arbejdsmiljø for nuværende og tidligere ansatte i Skoleforeningen siden 2018 og frem til nu.

Til brug herfor har Skoleforeningen indgået en aftale med Advokatfirmaet Poul Schmith, Kammeradvokaten I/S (PSKA) om, at PSKA kan modtage indberetninger om disse forhold.

Indberetningen kan ske på dansk eller tysk.

Indberetningen kan ske online (med linket) eller som en telefonsamtale.

Indberetningen er muligt frem til den 5. april.

Skoleforeningens it-kontor oplyser, at der i nogle tilfælde kan komme en sikkerhedsadvarsel, når man på Skoleforeningens hjemmeside klikker på det link, som fører til det konsulentundersøgelsen om ledelseskulturen.
Denne advarsel skal man ifølge it-kontoret bare ignorere og klike på »continue to this website«. Det er helt ufarligt at fortsætte til undersøgelsen. Man kan rent teknisk desværre ikke fjerne advarslen, da det pågældende system er en del af Skoleforeningens it-sikkerhedsforanstaltninger.