Se video

Skoleforeningen undersøger elevernes trivsel

I løbet af efteråret 2022 gennemfører Skoleforeningen for første gang en elevtrivselsundersøgelse (ETU) blandt alle elever i 1.-10. klasse. Her arbejder Skoleforeningen sammen med Dansk Center for Undervisningsmiljø, som står bag de trivselsundersøgelser, der laves i de danske folkeskoler.
Elevernes feedback er en vigtig del af hele Skoleforeningens evalueringskultur, og det er vigtigt at få hørt så mange elever som muligt. Formålet med undersøgelsen er, at klasselærerne sammen med eleverne kan få en god dialog om deres læringsmiljø, og her fra at skabe de mulige forandringer til gavn for et endnu bedre læringsmiljø.

Mere om undersøgelsen kan ses i videoen forneden:

Mobilvisning her

Royal udfordring for de ældste i Nibøl

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Inspireret af januars tronskifte i Danmark, har de ældste elever i Nibøl lavet egne monogrammer. Og det har på været med til at løfte fællesskabet.

Førstehjælp på skoleskemaet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

For nylig havde Treja Danske Skole sat en hel formiddag af til at lære førstehjælp. Men det kunne sagtens have meget mere.