Tillidsperson blev drøftet

Skoleforeningens Styrelse blev på sit møde på Sønder Brarup Danske Skole torsdag aften enig om, hvordan indsættelsen af en tillidsperson i Skoleforeningen skal udformes.

Tillidspersonen skal undersøge de grove beskyldninger, som er blevet fremsat i Flensborg Avis om »en syg arbejdskultur med frygt for afstraffelser og autoritær ledelse«.

Styrelsens udspil skal nu drøftes med Skoleforeningens Driftsråd, inden medarbejderne bliver informeret om den videre fremgangsmåde.

Det betyder noget for fællesskabet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Den 1. juli tager blandt andre Jørgensby-Skolen en tur i Idrætsparken for at se Sydslesviglandsholdet spille EM-kamp.

Vores lærer - sangskriveren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Lisa Stammer er en af ophavspersonerne bag den officielle Europeada-sang. Og hendes elever i Slesvig har haft en finger med i spillet.

Vores lærer - landsholdsspilleren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Take Gniosdorz er 22 år, lærerstuderende og af og til vikar på blandt andet Jørgensby-Skolen i Flensborg. Men han er også landsholdsspiller i fodbold.