Styrelsen kritiserer Skoleforeningens Direktør

Skoleforeningens Styrelse har i går henvendt sig til alle ansatte:Kære medarbejdere

I Skoleforeningens Styrelse har vi drøftet den mail, som Direktør Lars Kofoed-Jensen har skrevet til formanden for Folketingets Sydslesvigudvalg, Christian Juhl.

En enig Styrelse finder det kritisabelt, at Lars Kofoed-Jensen har skrevet en mail, der er formuleret så uklart, at den sætter Skoleforeningens skoleledere og lærere i et dårligt lys.

Det er ikke acceptabelt, og det har vi sagt til Lars Kofoed-Jensen.

Skoleforeningens formand Udo Jessen har indrømmet overfor Styrelsen, at det var en fejl at blåstemple Direktørens udsagn uden at kende til mailens indhold.

I Skoleforeningens Styrelse forventer vi fremadrettet at blive involveret på et tidligt tidspunkt i lignende sager. Vi har også et krav om og tillid til, at Skoleforeningens Direktør gør alt, hvad der er nødvendigt for at genoprette den tillid, der er mistet hos Skoleforeningens medarbejdere.

Styrelsen for Dansk Skoleforening for Sydslesvig

Det betyder noget for fællesskabet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Den 1. juli tager blandt andre Jørgensby-Skolen en tur i Idrætsparken for at se Sydslesviglandsholdet spille EM-kamp.

Vores lærer - sangskriveren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Lisa Stammer er en af ophavspersonerne bag den officielle Europeada-sang. Og hendes elever i Slesvig har haft en finger med i spillet.

Vores lærer - landsholdsspilleren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Take Gniosdorz er 22 år, lærerstuderende og af og til vikar på blandt andet Jørgensby-Skolen i Flensborg. Men han er også landsholdsspiller i fodbold.