Fra tombola til trøstebamser

Centralforvaltningens personaleforening har doneret 77 bløde bamser til Diako-sygehuset i Flensborg.

Hvert år holder personaleforeningen for de ansatte i Skoleforeningens centralforvaltning tombola over diverse reklamegaver, der er kommet til i de forskellige afdelinger i løbet af året. 

Præmierne spænder fra honning til kaffekrus, og det hele er mest for sjov - men der er også en seriøs side af den årlige tombola.

Der genereres nemlig et overskud, som går til et velgørende formål, og i år har personaleforeningens bestyrelse valgt at donere trøstebamser til Diako-sygehuset i Flensborg.

- Vi kontaktede Deutsche Teddy-Stiftung og spurgte, hvor mange bamser, man kan få for 500 euro, siger formand Helle Feder-Hoffmann, der torsdag den 25. april sammen med tre bestyrelseskolleger tog bamserne under armen og afleverede dem på sygehuset.

Bamserne bruges som trøst til børn, der måske er kommet til skade, har ondt eller oplever ambulancer med blåt blink og en masse fremmede mennsker. Så kan det være godt at have en blød ven ved sin side, som man kan fortælle, hvor det gør ondt, eller også bare holde om. 

Også demente patienter har stor glæde af bamserne, lyder det fra sygeplejerskerne, der altid gerne tager imod bamser.

Centralforvaltningens personaleforening har tidligere doneret tombolaoverskud til blandt andet Dansk Sundhedstjeneste, børnehospicet i Flensborg, Sportpiraten, Flensburger Tafel og dyrehjemmet i Flensborg.

For 500 euro (og 50 cent) kunne foreningen i øvrigt få 77 bamser. 


Det betyder noget for fællesskabet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Den 1. juli tager blandt andre Jørgensby-Skolen en tur i Idrætsparken for at se Sydslesviglandsholdet spille EM-kamp.

Vores lærer - sangskriveren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Lisa Stammer er en af ophavspersonerne bag den officielle Europeada-sang. Og hendes elever i Slesvig har haft en finger med i spillet.

Vores lærer - landsholdsspilleren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Take Gniosdorz er 22 år, lærerstuderende og af og til vikar på blandt andet Jørgensby-Skolen i Flensborg. Men han er også landsholdsspiller i fodbold.

Scroll to top