Duborg-talenter viste sig frem

Både musikalsk og kunstnerisk har Duborg-Skolen en række talenter at glæde sig over. Det kunne man opleve til årets forårscafé.

Med en række minikoncerter og en lille, men meget fin og forskelligartet kunstudstilling viste Duborg-eleverne tirsdag den 7. maj lidt af alt det frem, som de går og arbejder med til hverdag.

Forårscaféen, som arrangementet hedder, og som en del familiemedlemmer havde valgt at deltage i, startede og sluttede med musik og sang fra forskellige musikhold, grupper og årgange, inklusive en gæsteoptræden af et band fra Cornelius Hansen-Skolen. Og mellem de to musikalske afdelinger kunne dagens publikum dykke ned i forskellige slags kunst.

Stefan Hesse, der er pædagogisk leder og stolt kunstlærer for skolens allerførste kunstprofil, som han nu har i 13. klasse, viste rundt og delte gerne ud af informationer om de forskellige kunstværkers tilblivelse.

Lige som der også både var sang, klavermusik og trommer, var der i kunstafdelingen lidt af hvert at opleve. Fra maleri, tegning og keramik til arkitektur, fotografi og billedskabelse med kunstig intelligens.

Elevsalg af hjemmebagte kager og hjemmebragte sodavand rundede en hyggelig sen eftermiddag/tidlig aften af, og med mikrofonen i hånden gjorde rektor Heino Aggedam det samme, da han sagde tak for i dag:

- Vi har set store talenter inden for kunsten og inden for musikken. Jeg har nydt det, og jeg håber, der bliver endnu større næste år, sagde han blandt andet.


Det betyder noget for fællesskabet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Den 1. juli tager blandt andre Jørgensby-Skolen en tur i Idrætsparken for at se Sydslesviglandsholdet spille EM-kamp.

Vores lærer - sangskriveren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Lisa Stammer er en af ophavspersonerne bag den officielle Europeada-sang. Og hendes elever i Slesvig har haft en finger med i spillet.

Vores lærer - landsholdsspilleren

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Take Gniosdorz er 22 år, lærerstuderende og af og til vikar på blandt andet Jørgensby-Skolen i Flensborg. Men han er også landsholdsspiller i fodbold.

Scroll to top