Aktuelle Corona-informationer til Skoleforeningens forældre 7 maj.2020

Aktuelle Corona-informationer til Skoleforeningens forældre 7 maj.2020

Slesvig-Holstens socialminister Heiner Garg har meldt ud, at landet ønsker at indføre fleksible nødgrupper i løbet af maj måned. Ministeriet er ikke kommet med en præcis dato endnu.

Det betyder, at nødgrupper udvides til at omfatte yderligere børn med forældre der arbejder indenfor systemrelevante erhverv og som ikke har en anden mulighed for pasning. Hvilke grupper der præcist er tale om er endnu ikke meldt ud. 

Desuden skal der finde en indskrænket pasning sted af førskolebørn og børn med et særligt behov (enten på dags- eller ugebasis). Gruppestørrelsen bliver forhøjet fra 5 til 10 børn. 

Som det næste skridt, men uden at der er sat dato på, har ministeren meldt ud, at også alle andre børn kan få en indskrænket pasning (enten på dags- eller ugebasis).

I et yderligere skridt skal gruppestørrelserne forhøjes til 15.

Sidste skridt er, at dagtilbuddene vender tilbage til almindelig pasning.

 

Du kan læse den detaljerede plan her:

https://www.schleswig-holstein.de/DE/Landesregierung/VIII/_startseite/Artikel_2020/II/200506_phasenmodell_oeffnung_kitas.html


Det handler om mod

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Mod er en styrke. Og selv om ikke alle synes, de er modige, er de det måske alligevel. Det ved indskolingen i Store Vi-Vanderup.

Scroll to top