Vores lærer - sangskriveren

Lisa Stammer er en af ophavspersonerne bag den officielle Europeada-sang. Og hendes elever i Slesvig har haft en finger med i spillet.

Da SdU udskrev en konkurrence om at skrive en officiel sang til mindretallenes europamesterskaber i fodbold, Europeada, var Lisa Stammer og hendes veninde Nike Engels sikre: »Vi skal bare være med«.

De to 19-årige, der var på A.P. Møller Skolens æstetiske profil frem til studentereksamen sidste år, satte sig til klaveret og fik i løbet af ganske kort tid skrevet »Vor sang«, som den hedder.

- Vi syntes, det ville være rart, hvis man så bare sagde: »Nu skal vi synge vor sang«, begrunder Lisa Stammer sangens titel.

Siden tog Nike ud at rejse, og Lisa tog sig af resten. Blandt andet fik hun hjælp til sangen - og musikvideoen - af eleverne på Hiort Lorenzen Skolen i Slesvig, hvor hun er tilkaldevikar.

Skolens kor synger nemlig med på sangen, der blev så god, at Lisa og Nike vandt konkurrencen.

Derfor er »Vor sang« blevet Europeada-sang, og man kan høre den og Hiort Lorenzen Skolens indsats på levende billeder i videoen, der er tilgængelig på www.landsholdet.sdu.de/vor-sang.


PinkPower-dagen på Duborg

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Efter både gymnasieeleverne og eleverne i fællesskolen på Duborg-Skolen tog ud og arbejdede en dag i henholdsvis maj og juni, er der nu sat tal på indsatsen.

Kunstlærer kæmper videre for sit fag

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Næste skoleår tilbyder Duborg-Skolen ingen kunstprofil til de nye gymnasielever. Der har ganske enkelt ikke været interesse nok.

Gang i den på Jøby

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Tirsdag morgen startede for fuld musik, da Jørgensby-Skolens frivillige musikhold gav koncert.

Scroll to top