Tyskland er europamester

Præcis en uge før åbningskampen i EM i fodbold 2024 afholdt Treja Danske Skole sine egne europamesterskaber.

Der var ikke noget at tage fejl af på sportspladsen ved Treja Danske Skole denne fredag formiddag: Hujen og råben afløst af heppen og jubel på sidelinjen, ind imellem et pift i en fløjte og et »SÅDAN!« inde på banen. Her var noget stort i gærde.

Det var såmænd skolens egne europamesterskaber i fodbold. 

Hele ugen havde der stået Europa som overskrift for en emneuge, der både bød på aktiviteter og workshops rundt om det europæiske kontinent, men også opfriskning af dekorationer og etablering af en motorikbane på skolen.

Og som afslutning på det hele altså en EM-turnering i fodbold. 

Kæmpede bravt

Portugal havde måttet melde afbud på grund af sygdom på holdet, men spilleplanen blev rettet til, så de syv resterende hold kunne afgøre mesterskabet mellem sig.

England viste sig fra begyndelsen ret stærk, lige som Italien og Tyskland gjorde det, men alle kæmpede det bedste, de havde lært, for deres land, og tilskuerne bakkede op i stor sympati med spillerne på banen. 

Der var nervepirrende kampe med last-minute-mål og spænding for alle pengene, og da det hele skulle afgøres, havde Tyskland og Spanien kæmpet sig til finalen.

Her viste Tyskland sig stærkest og løb med en klar sejr. Til lykke til Tyskland.


Fri leg og plads til at være barn

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

I denne uge har 25 børn fra Kilseng Børnehave været på koloni i Hjerpsted, hvor der er langt til horisonten og højt til himlen.

Farvel - og mange tak

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Arbejdslivet er slut for skolelederne på de danske skoler i Hanved og Kappel.

Vuggestue siger tak

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Kære alle,  Ringvejens Vuggestue har ti års jubilæum søndag den 18. august 2024. Det fejrede vi på forhånd torsdag den 11. juli. 

Scroll to top