Ny legeplads i Nibøl

Nyt legemiljø præget af naturlige materialer.

Ny legeplads i Nibøl

Eleverne på Nibøl Danske Skole er glade for deres legeplads, for den er helt ny. De gamle og slidte legeredskaber er blevet skiftet ud.

- Det har været et stort ønske, at den nye legeplads ikke skal være præget af asfalt og plastik, siger skoleleder Inga Thamsen-Boysen.


I stedet for er det nu græs og legeredskaber af træ, der præger skolens legemiljø.
Børnene har skullet undvære en legeplads i mange måneder. Opførelsen af Nibøl Daginstitution lige ved siden af skolen har betydet, at skolen har undværet legeareale i halvandet år. Ved hjælp af donationer, blandt andet fra VR-Bank og Robbert-fonden og igennem indsamlinger, loppemarkeder og lottoaftener har skolen samlet omkring 25.000 euro sammen til legeredskaber. Cirka det samme beløb har jordarbejdet og opstillingen af legeredskaber kostet. Det har Skoleforeningen betalt.


- Der er lidt penge tilovers, så vi får nok også en lille hytte, siger en tilfreds skoleleder.


Royal udfordring for de ældste i Nibøl

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Inspireret af januars tronskifte i Danmark, har de ældste elever i Nibøl lavet egne monogrammer. Og det har på været med til at løfte fællesskabet.

Førstehjælp på skoleskemaet

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

For nylig havde Treja Danske Skole sat en hel formiddag af til at lære førstehjælp. Men det kunne sagtens have meget mere.

Scroll to top