En stjerne skinner

En stjerne skinner

Normalt holder A.P. Møller Skolen og Hiort Lorenzen en fælles juleafslutning i Domkirken i Slesvig. Da det er helt umuligt at samle klasser fra forskellige årgange i år, har A.P. Møller Skolens Popkor, Luciapigerne og Slesvig Spejderorkester valgt at lave et fælles musikprojekt med sangen »En stjerne skinner i nat«.
- Vi har lavet videooptagelser med hver enkelt luciapige og korelev på skolen og orkestermedlemmerne har optaget sig selv enkelt- eller parvist, de fleste i egne hjem. De i alt 57 video- og lydfiler har vi sendt til musiker Jens Illemann, som har samlet dem i en fælles video. Jens Illemann har startet "Corona-Spezial - das Online-Orchester", som har fået ret meget mediedækning og som nogle Spejderorkestermedlemmer har deltaget i under den første lockdown i foråret, fortæller musiklæreren Meike Nielsky som sammen med spejderorkesterleder Ole Volder Nielsky og musiklærer Jutta Öhler har stået for projektet.

Se videoen her


Det handler om mod

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

Mod er en styrke. Og selv om ikke alle synes, de er modige, er de det måske alligevel. Det ved indskolingen i Store Vi-Vanderup.

Scroll to top