En fælles indsats

Hendes Majestæt dronningens besøg i Sydslesvig har været en uforglemmelig begivenhed, ikke mindst takket været det store engagement i Skoleforeningen og i hele mindretallet, skriver Skoleforeningens formand, Udo Jessen.

En fælles indsats

Påstyrelsens vegne vil jeg gerne takke alle de børn og unge, medarbejdere og forældre, der igennem de seneste re dage har fyldt gadebilledet der, hvor Hendes Majestæt kom på besøg. Det var bare fantastisk!

Tusind tak også til de mange unge, der har medvirket i besøgene og igennem deres engagement har gjort dronningens besøget i Sydslesvig til en uforglemmelig begivenhed for os allesammen.

Rigtig mange af Skoleforeningens medarbejdere har på forskellige steder ude i institutionerne eller i centralforvaltningen arbejdet hårdt for, at dronningens besøg er blevet til en stor oplevelse for os allesammen. Det samme gælder i øvrigt de ansatte og frivillige i mindretallets øvrige organisationer. Jeg vil gerne sige tak til jer alle sammen for jeres store indsats.

Hele mindretallet har været fælles om at fylde besøget med indhold. De mange positive oplevelser og ikke mindst den særlige og positive omdømme mindretallet igennem de seneste dage har fået i medierne nord og syd for grænsen har været opløftende. Lad os tage så meget som muligt af denne positive energi med ind i vores sydslesvigske hverdag.


Åh nej, vi skal spise

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

En af grupperne i Kappel Daginstitution havde det svært, og de voksne var ved at give op. Så rakte de ud til PPR

Scroll to top