En stjerne skinner

En stjerne skinner

Normalt holder A.P. Møller Skolen og Hiort Lorenzen en fælles juleafslutning i Domkirken i Slesvig. Da det er helt umuligt at samle klasser fra forskellige årgange i år, har A.P. Møller Skolens Popkor, Luciapigerne og Slesvig Spejderorkester valgt at lave et fælles musikprojekt med sangen »En stjerne skinner i nat«.
- Vi har lavet videooptagelser med hver enkelt luciapige og korelev på skolen og orkestermedlemmerne har optaget sig selv enkelt- eller parvist, de fleste i egne hjem. De i alt 57 video- og lydfiler har vi sendt til musiker Jens Illemann, som har samlet dem i en fælles video. Jens Illemann har startet "Corona-Spezial - das Online-Orchester", som har fået ret meget mediedækning og som nogle Spejderorkestermedlemmer har deltaget i under den første lockdown i foråret, fortæller musiklæreren Meike Nielsky som sammen med spejderorkesterleder Ole Volder Nielsky og musiklærer Jutta Öhler har stået for projektet.

Se videoen her


Udveksling for en hel årgang

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

For første gang har hele 11. årgang på A. P. Møller Skolen i år deltaget i udveksling med jævnaldrende fra Danmark.

Styrelsen beslutter sig for mere åbenhed

mandag 01.01.0001 - mandag 01.01.0001

På sit møde torsdag den 25. april besluttede Skoleforeningens styrelse at flytte to punkter, referatet af et møde, som nogle af styrelsesmedlemmerne har haft med driftsrådet, og forvaltningens samarbejde med driftsrådet, fra den lukkede til den åbne del af mødet.

Scroll to top