Viceskoleleder

Jes Kruse-Skolen


Jobnr:

5282

Institution:

Jes Kruse-Skolen

Ansættelsestidspunkt:

01. august 2024

Lønindplacering:

Speciel overenskomst for skoleledere m.fl.

Ugentlig arbejdstid:

27 timer ( (en beskæftigelsesgrad på 100 % )

Særlige bemærkninger:

Skoleforeningen søger en viceskoleleder til Jes Kruse-Skolen pr. 01.08.2024.

Ansøgning skal være Skoleforeningen i hænde senest den 03.05.2024 kl. 8:00

Nærmere oplysninger:

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleinspektør Mette Tode tel. 0049 (0) 4351 71570 mail Mette.tode@skoleforeningen.org eller skolechef, Søren Neess Priisholm (+49 (0) 461 504 71 13 mail Soeren.priisholm@skoleforeningen.org 

Handicap er ikke en hindring.  Ansøgere med handicap, der er lige så kvalificerede som de øvrige ansøgere, har fortrinsadgang til stillingen.

Adresse:

Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist:

03. maj 2024 12:00

Offentliggjort:

20. marts 2024

Andre:

 

Viceskoleleder søges til Jes Kruse-Skolen i Sydslesvig

Er du en inspirerende og nærværende leder, der brænder for at gøre en forskel for børnenes og medarbejdernes dagligdag på en skole? Har du erfaring med relationel ledelse og skoleudvikling? Så er det dig vi søger som ny viceskoleleder på Jes Kruse-Skolen i Sydslesvigs naturskønne område i byen Egernførde.

Vores dygtige og engagerede lærere er med til at skabe et dynamisk og inspirerende læringsmiljø. I vores kulturelle arbejde sætter vi fokus på at skabe en inkluderende skole, hvor eleverne respekterer hinanden og arbejder sammen om at skabe en god atmosfære. Sammen med medarbejderne står ledelsen, elever, forældre og samarbejdsrådet klar til at byde dig velkommen til et givende og samarbejdsorienteret miljø.

Jes Kruse-Skolen har fokus på det gode og demokratiske læringsmiljø, hvor der er plads til forskelligheder. Rummelighed, respekt og tålmodighed er vigtige værdier i bestræbelserne på høj faglighed og trivsel. Vi vil gerne kendes på at være en skole med respekt for traditioner, men også med et klart fokus på fremtiden med udviklingsparate medarbejdere.

Jes Kruse-Skolen er én af de største danske fællesskoler i Sydslesvig. Den er beliggende i Egernførde i det sydøstlige hjørne af landsdelen og har et stort skoledistrikt med 305 forventningsfulde elever på 1. – 10. årg. Hertil hører også én specialpædagogisk læringsgruppe. Musik og bevægelse samt målrettet brug af digitale medier spiller en central rolle i skolens kultur og læringsmiljø.

Skolen er en heldagsskole, hvor eleverne kan deltage i fritidsaktiviteter efter undervisningen i heldagsskolen eller i Børne&Ungdomshuset til midt på eftermiddagen. Der er 52 engagerede ansatte, hvoraf de 29 er lærere og 3 er pædagoger.

Egernførde er en charmerende købstad med lange sandstrande. Talt i kilometer ligger Egernførde langt fra Danmark for vores familier. Det gør, at vi som skole gør en særlig indsats for, at dansk sprog og kultur fylder meget i vores skolehverdag. Sammen med skolelederen og de øvrige medarbejdere indgår Jes Kruse-Skolen i det lokale danske mindretal, hvilket er et unikt fællesskab.

Det er dig vi søger, hvis du

  • er teamplayer, fleksibel og klar til at indgå i et tæt samarbejde med skolelederen
  • ser glæden ved den administrative side af arbejdet og har blik for at ”skolens maskinrum” skal køre
  • er nysgerrig på elevers læring og ser berigelsen i også at have undervisningstimer
  • har gode relationskompetencer og er en dygtig kommunikator
  • er åben over for nye tiltag og forandringer, som skal faciliteres i det krydspres som skoleledelse også er
  • vil stå for den daglige ledelse af vores HFO og videreudviklingen af denne
  • er struktureret og har overblik

 Vi ønsker os en viceskoleleder som gerne har ledelseserfaring, men det er ikke en betingelse – så længe du har lysten til at få ledererfaringer. Det er en forventning at du enten har en ledelsesuddannelse eller lysten til at tage en. Som en del af ledelsesteamet skal du være med til at varetage den strategiske ledelse og fortsatte udvikling af skolen, fx videreudviklingen af meningsfuld brug af it og medier og skolens professionelle læringsfællesskaber.

Er det dig, der er læreruddannet, har glimt i øjet og kan arbejde selvstændigt? Så vil vi glæde os til at se din ansøgning.

Se også nærmere på foreningens hjemmeside www.skoleforeningen.org og få et mangfoldigt indblik i en spændende pædagogisk hverdag i vores mindretalsinstitutioner.

Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte skoleleder Mette Tode, Jes Kruse-Skolen (0049-435171570) eller skolechef, Søren Neess Priisholm (+49 (0) 461 504 71 13 m: soeren.priisholm@skoleforeningen.org).

Stillingen ønskes besat pr. 1. august 2024 eller hurtigst muligt derefter.

Ansøgningsfrist er fredag den 3. maj. 2024 kl. 12.00 og samtaler vil finde sted i uge 20.

 

 

 

Scroll to top