Skoleleder

Sild Danske Skole


Jobnr:

5364

Institution:

Sild Danske Skole

Ansættelsestidspunkt:

01. august 2024

Lønindplacering:

Speciel overenskomst for skoleledere m.fl.

Ugentlig arbejdstid:

Fuldt timetal

Særlige bemærkninger:

Dansk Skoleforening for Sydslesvig søger en ny skoleleder til Sild Danske Skole med tiltrædelse 01.08.2024 eller snarest derefter.

 

Nærmere oplysninger:

Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte skolechef Søren Neess Priisholm på tlf.: +49 (0) 461 5047 113 eller på mail: Soeren.Priisholm@skoleforeningen.org

Handicap er ikke en hindring. Ansøgere med handicap, der er lige så kvalificerede som de øvrige ansøgere, har fortrinsadgang til stillingen.

Adresse:

Ansøgninger med relevante bilag (bl.a. kopier af eksamensbeviser fra læreruddannelsen og udtalelser) og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist:

03. maj 2024 12:00

Offentliggjort:

26. marts 2024

Andre:

SKOLELEDER TIL SILD DANSKE SKOLE

Sild Danske Skole søger en passioneret skoleleder til at lede vores skole fra den 1. august 2024. Beliggende på den smukke ø Sild, tilbyder vores skole et unikt læringsmiljø, der netop er blevet opgraderet til moderne standarder.

Vi leder efter en dygtig leder med stærke organisatoriske evner og en inspirerende tilgang til skoleledelse. Din rolle vil være afgørende i at fortsætte den positive udvikling af vores skole og skabe en endnu stærkere fællesskabsånd.

Som en del af det danske mindretalssamfund på Sild vil du blive en central figur i at opretholde og styrke vores lokale traditioner og kultur. Vi søger en leder, der ikke kun kan lede, men også engagere sig tæt i vores samfundsliv og aktiviteter.

Sild Danske Skole er en grund- og fællesskole med glade og aktive børn, engageret personale og forældre. Vi ønsker en skoleleder, der kan skabe synlighed og effektiv kommunikation med elever, ansatte og forældre, og som kan opretholde et tæt samarbejde omkring skolens kerneopgave.

Som skoleleder vil du indgå i netværksledelse med andre skoler og på øen og have ansvar for driften og undervisningen. I vores skolesystem vil der i mindre omfang være tilknyttet undervisningsforpligtigelse, hvor et linjefag i engelsk vil være en fordel, men ikke en nødvendighed. Vi søger en leder, der er autentisk, reflekterende og har relevant ledelseserfaring og uddannelse.

Vi forventer, at vores kommende leder er synlig, nærværende og dedikeret til elevernes læring og trivsel. Til gengæld tilbyder vi en professionel samarbejdskultur, et inspirerende læringsmiljø og støtte fra et aktivt lokalsamfund.

Vi ønsker en leder med erfaring i ledelse og en passion for at bidrage til skolens udvikling og det professionelle fællesskab.

Du kan få nærmere oplysninger ved at kontakte skolechef Søren Neess Priisholm på tlf.: +49 (0) 461 5047 113 eller på mail: Soeren.Priisholm@skoleforeningen.org.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomster ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig. Skolelederen har det pædagogiske-, ledelses-, personalemæssige samt administrative ansvar iht. de regler og retningslinjer, der gælder ved Skoleforeningen.

Ansøgning med relevante bilag (bl.a. kopier af eksamensbeviser på læreruddannelsen og udtalelser) sendes elektronisk til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist er fredag den 3. maj 2024 kl. 12

Stillingen skal besættes per 1. august 2024 eller snarest derefter 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Scroll to top