Pædagogmedhjælper/skoleledsager

Ugentlig arbejdstid:

27 timer

Særlige bemærkninger:

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper til at varetage skoleledsagelse til et barn ved Jens Jessen-Skolen per 1. september 2024 eller snarest derefter til den 31. juli 2025 med mulighed for forlængelse.

Ansættelsen forudsætter en afsluttet SPA uddannelse eller mindst 3 års efaring i arbejdet med grundskolebørn.

Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 19. juli 2024, kl. 8:00.

Nærmere oplysninger:

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til konstitueret skoleleder Camilla Christina Müller Johansen, Jens Jessen-Skolen, tlf. 0461-37171.

Handicap er ikke en hindring.  Ansøgere med handicap, der er lige så kvalificerede som de øvrige ansøgere, har fortrinsadgang til stillingen.

Læs mere om Skoleforeningens behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din ansøgning: Ledige stillinger/Oplysningspligt - Dansk Skoleforening (skoleforeningen.org)

Adresse:

Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist:

19. juli 2024 08:00