Pædagogmedhjælper/skoleledsager

Ugentlig arbejdstid:

20 timer

Særlige bemærkninger:

Skoleforeningen søger en skoleledsager/pædagogmedhjælper til et enkelt barn ved Gustav Johannsen-Skolen pr. 1. september 2024 eller snarest derefter til den 31. juli 2025 med mulighed for forlængelse.

Ansættelsen forudsætter en afsluttet SPA uddannelse eller mindst 3 års efaring i arbejdet med grundskolebørn.

Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 19. juli 2024, kl. 8.00.

Nærmere oplysninger:

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleinspektør Solveig Aggerholm eller viceskoleinspektør Kristian Duk von Oettingen, Gustav Johannsen-Skolen, tlf. 0461/58717-0.

Handicap er ikke en hindring.  Ansøgere med handicap, der er lige så kvalificerede som de øvrige ansøgere, har fortrinsadgang til stillingen.

Læs mere om Skoleforeningens behandling af dine personoplysninger i forbindelse med din ansøgning: Ledige stillinger/Oplysningspligt - Dansk Skoleforening (skoleforeningen.org)

Adresse:

Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist:

19. juli 2024 08:00