NETVÆRKSSEKRETÆR

i Dagtilbud


Jobnr: 6287
Institution: Dagtilbud
Ansættelsestidspunkt: 16. oktober 2023
Lønindplacering: TVÖD
Ugentlig arbejdstid: 25 timer
Særlige bemærkninger:

Skoleforeningen søger en fast netværkssekretærvikar med 25 ugentlige timer til vores dagtilbud pr. 16. oktober 2023 eller snarest derefter. 

Ansøgninger skal være Skoleforeningen i hænde senest den 25. september 2023, kl. 12:00.
Handicap er ikke en hindring. Ansøgere med handicap, der er lige så kvalificerede som de øvrige ansøgere, har fortrinsadgang til stillingen.
Nærmere oplysninger:
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461/50 47-180
Adresse:
Ansøgningen med relevante bilag og jobnummer 6287 sendes til job@skoleforeningen.org
Ansøgningsfrist: 25. september 2023 12:00
Offentliggjort: 31. august 2023
Andre:

Om stillingen:
Stillingen er på 25 timer og er knyttet til Dagtilbudskontoret ved Centralforvaltningen i Flensborg som basis. Du vil blive tilknyttet to faste institutioner i Flensborg og ellers sendt ud til de dagtilbud, hvor den respektive sekretær er fraværende, eller du udfører sekretæropgaver på kontoret i Centralforvaltningen. Din dagligdag vil dermed være præget af en skøn forskellighed, imens du arbejder med opgaver underlagt den samme ramme.

Dine arbejdsområder omhandler udelukkende administrative opgaver, som binder det enkelte dagtilbud og Centralforvaltningen sammen, herunder:

  • Indtastning og ajourføring af databaser
  • Korrespondance og indberetninger
  • Føre regnskab

Er du,

  • uddannet kontorassistent,
  • sikker i dansk og tysk både i skrift og tale
  • god til at have flere bolde i luften og beholde overblikket
  • sikker bruger af MS Office-pakken
  • har kørekort og bil

… så er du måske vores vikar, der er frisk på at etablere sekretærarbejde på tværs af forskellige dagtilbud og Centralforvaltningen.

Du vil være del af et team, som består af de forskellige dagtilbudsledere, medarbejdere i Centralforvaltningen og selvfølgelig også dine kommende netværkssekretærkollegaer.

Løn og ansættelsesforhold er i henhold til TVöD.

Du kan få nærmere oplysninger ved at henvende dig til kontorleder Marianne Rautenstrauch, Dagtilbudskontoret, tlf. 0461/50 47-180.

Ansøgningsfristen er den 25.9.2023 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes holdt i uge 39