Dagtilbudsleder (GENOPSLAG)

ved Kappel Børnehave


Jobnr: 5732
Institution: Kappel Børnehave
Ansættelsestidspunkt: 01. september 2023
Lønindplacering: Specialoverenskomst for pædagoger/daginstitutioner/skolesocialarbejdere m.fl.
Ugentlig arbejdstid: 37 timer
Særlige bemærkninger:

Skoleforeningen søger en dagtilbudsleder til Kappel Børnehave per 1. september 2023 eller snarest derefter. Institutionen er normeret til 69 børn i alderen 0-6 år. Åbningstiden er aktuelt kl. 07.00-16.00. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 9. juni 2023, kl. 8.00.

 

 

Nærmere oplysninger:

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til souschef Cuong Luu-Bauer, – 0049 46422838 eller pædagogisk konsulent Solveig Bendorff - 0049 461 50 47 182.

Handicap er ikke en hindring.  Ansøgere med handicap, der er lige så kvalificerede som de øvrige ansøgere, har fortrinsadgang til stillingen.

Adresse:

Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist: 09. juni 2023 08:00
Offentliggjort: 04. maj 2023
Andre:

DAGTILBUDSLEDER VED KAPPEL BØRNEHAVE

Per 01.09.2023 eller snarest derefter søger vi en engageret dagtilbudsleder til Kappel Børnehave ,som ligger et skønt sted med et udeområde, som byder på et væld af muligheder.

Institutionen har til huse i tre bygninger, som ligger på samme matrikel med skolen og SFO’en. Der er plads til 69 børn i alderen 0-6 år som er opdelt i 4 grupper.

Ud over leder og souschef består teamet af yderligere 4 pædagoger og 7 pædagogmedhjælpere som er engageret i at udføre det pædagogiske arbejde. Teamet ønsker en leder som vil være med til at præge institutionen ved at have blik for faglig udvikling og en god føling med det der rører sig for at styrke et fælles ”VI” for alle aktører.

Du vil blive mødt af en positiv forældregruppe og et kollegialt arbejdsmiljø med et bestående team som vægter fælles retning, faglighed, loyalitet og en positiv stemning. Teamet er klar til at lægge kræfter ind i at arbejde med nye muligheder og forandringer.

Der ønskes fokus på et tæt forældresamarbejde som er basis for aktive og glade børn.

Institutionen ser frem til en leder der skaber struktur som fremmer pædagogikken på tværs af alle afdelinger for at skabe en rød tråd fra vuggestue til skolestart herunder et stort fokus på kommunikationen for at binde husene endnu mere sammen.

Det pædagogiske arbejde skal være kendetegnet ved inddragelse af børns perspektiver og medbestemmelse.

Din ledelsesopgave bliver blandt andet at arbejde målrettet med et fælles værdisæt, kultur og en pædagogik som tager sit udgangspunkt i Skoleforeningens vedtægter, indsatsområder og den overordnede målsætning for arbejdet med det pædagogiske koncept herunder læreplanen. Samtidig er du som dagtilbudsleder del af et forpligtende ledernetværk.

Er det her dig……….

 • Du er uddannet pædagog og har gerne ledelseserfaringer. Du har, eller påtænker diplomuddannelse i ledelse eller lignende.
 • Du er stærk i kommunikationen, lyttende og vægter dialog højt ud fra øjenhøjdeprincippet
 • Du har visioner, er udviklingsorienteret og inddrager teamet og deres ressourcer samt spidskompetencer for at få det bedste frem i alle.
 • Du formår at iværksætte fremadrettede processer og at foretage målrettede prioriteringer ved at arbejde struktureret
 • Du kan skabe en faglig retning ved at være klar og tydelig
 • Du kan træffe valg og beslutninger samt lede disse til omsætning i praksis
 • Du går positivt ind i tværfagligt samarbejde og skaber relationer og dialoger med eksterne samarbejdspartnere.
 • Du er iværksætter og har mod på at prøve nyt
 • Du er en person med humor og et stort hjerte for børn

………så søg stillingen i vores daginstitution.

Vi søger en ”powerful”, autentisk dagtilbudsleder, der leder gennem tillid og respekt og har fokus på den reflekterende dialog i forhold til børn, personale og forældre. 

Et ansættelsesudvalg, bestående af samarbejdsrådet, et styrelsesmedlem og en pædagogisk konsulent er med til at ansætte dig.

 • Ansøgningsfristen er 09.06.2023, kl. 8.00
 • Samtalerne forventes afholdt d.19.6.2023   

For yderligere informationer og besøg kontakt:

Souschef Cuong Luu-Bauer - +49 642 28 38

Pædagogisk konsulent: Solveig Bendorff - +49 461 50 47 182