2 pædagoger

til Ejdersted Daginstitution


Jobnr:

4254

Institution:

Ejdersted Daginstitution

Ansættelsestidspunkt:

01. januar 0001

Lønindplacering:

Specialoverenskomst for pædagoger/daginstitutioner/skolesocialarbejdere m.fl.

Ugentlig arbejdstid:

37 timer

Særlige bemærkninger:

Nærværende pædagog til aldersintegreret daginstitution  

Mærker du den der helt særlige hjertevarme, når børnene klapper med på ‘alle mine ænder’, går på opdagelse i køkkenhaven og bygger slotte i sandkassen? Og føler du dig ekstra bekræftet i dit arbejde, når samarbejdet med forældrene lykkes og deres barn begynder at stortrives i fællesskabet?

Nærmere oplysninger:

Handicap er ikke en hindring. Ansøgere med handicap, der er lige så kvalificerede som de øvrige ansøgere, har fortrinsadgang til stillingen.

 

Adresse:

Konsulenthuset ballisager hjælper os med at håndtere rekrutteringsprocessen.

Vi glæder os til at lære dig at kende
Er du uddannet pædagog og har vi lige beskrevet dit drømmejob? Så skynd dig at sende os dit motiverede CV og dine eksamenspapirer. En egentlig ansøgning er vi ikke interesserede i, og du kan læse mere her, om hvad et motiveret CV indebærer.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, som ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Kerstin Meinert. Vil du vide mere om vores afdeling i Garding, så ring til Kerstin på +49- (0)4862-912. Er det afdelingen i Tønning, der har fanget din nysgerrighed, så er det på tlf. +49 (0)4861-5408, du kan få fat i Kerstin.

Du er meget velkommen til at besøge os – bare ring og lav en aftale. 

Ansøgningsfrist:

01. januar 0001 00:00

Offentliggjort:

09. februar 2023
Scroll to top