Elevplads teknisk tegner (Bauzeichner/-in)

ved Teknisk Afdeling

Jobnr: 4837
Institution: Centralforvaltningen
Ansættelsestidspunkt: 01. august 2023 til 31. juli 2026
Lønindplacering: TVÖD
Ugentlig arbejdstid: 38,25 timer
Stillingsbeskrivelse:

Har der altid slumret en lille byggemand i dig? Og kan du samtidig lide at arbejde ved computeren? Så er uddannelsen som teknisk tegner (Bauzeichnerin/Bauzeichner) på tre år ved Skoleforeningen måske lige noget for dig!

Skoleforeningen tilbyder dig et godt arbejdsmiljø og nogle søde kolleger.

Som teknisk tegner samarbejder du med bl.a. arkitekter, ingeniører og facilitymanagement-teknikere. Under uddannelsen lærer du at tegne og konstruere ting på computer. Opgaverne kan handle om tekniske tegninger til både tekniske anlæg og bygninger. Du lærer også at undersøge materialer og beregne priser på opgaver.

En vigtig del af arbejdet er at kunne samarbejde. Når du planlægger og løser opgaver for andre, skal du være god til at lytte og forstå. Tekniske tegnere kan arbejde som ansatte i private og offentlige virksomheder.

Uddannelsen til teknisk tegner giver en grundlæggende viden om de opgaver, der skal løses, når man planlægger at bygge eller producere noget. Du lærer at undersøge, beregne, designe og konstruere.

Som teknisk tegner inden for byggeri og anlæg beskæftiger du dig med konstruktion og formgivning. Uddannelsen danner et godt grundlag for at kunne arbejde i arkitekt-, designer- og elektricitetskontorer eller som freelancer eller byggekonstruktør.

Vi forudsætter mindst en god realeksamen med danske sprogkundskaber. Du burde medbringe god forestillingsevne og fantasi. Vi forventer, at du har gode samarbejdsevner, og at du er god til at omgås tal og har en god matematisk forståelse.

Vi tilbyder en velindrettet og moderne arbejdsplads. Vi sender dig på kurser og til forskellige praktik som en del af uddannelsen. Løn betales i henhold til TVöD.

Nærmere oplysninger:

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til Marit Hadler, tlf. 0461-5047132

Handicap er ikke en hindring.  Ansøgere med handicap, der er lige så kvalificerede som de øvrige ansøgere, har fortrinsadgang til stillingen.

Adresse:

Ansøgninger med relevante bilag sendes til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist: 15. december 2022 12:00
Offentliggjort: 01. november 2022