Pædagogmedhjælper (GENOPSLAG)

Lønindplacering: TVÖD EG SuE-Tarif
Ugentlig arbejdstid: 10 timer
Særlige bemærkninger:

Skoleforeningen søger en pædagogmedhjælper ved Lyksborg Danske Skole pr. 1. marts 2023 eller snarest derefter til den 31. juli 2023. Ansøgningerne skal være Skoleforeningen i hænde senest den 7. februar 2023, kl. 8:00.

Nærmere oplysninger:

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleinspektør Steven Bommarius, Lyksborg Danske Skole.

Handicap er ikke en hindring.  Ansøgere med handicap, der er lige så kvalificerede som de øvrige ansøgere, har fortrinsadgang til stillingen.

Adresse:

Ansøgninger med relevante bilag og angivelse af stilling og jobnummer sendes til job@skoleforeningen.org

Ansøgningsfrist: 07. februar 2023 08:00
Offentliggjort: 24. januar 2023
Andre:

Kan du godt lide at arbejde med børn, og har du lyst til at indbringe dine interesserer og kompetencer til gavn for børns alsidige udvikling?
Kan du også lide at løbe med børnenes ideer og at være nysgerrig på hvad der rør sig i deres liv, så er det måske dig vi leder efter.

I vores fritidsordning vægter vi at inddrage børnene i hvad der skal ske, og vi har ligeledes en tæt kontakt til forældrene.
Samtidig er vi glade for de naturskønne områder, som vi har tæt på skolen.