Forspil

SKURK søger nye medlemmer til sæsonen 2023/24

SKURK – SKoleforeningens UnderholdningsoRKester -
er mindretallets eget orkester for øvede unge og voksne instrumentalister og sangere og i september måned tager SKURK hul på sin 14. sæson.

SKURK søger nye medlemmer til  sæsonen 2023/24

Søndag den 10. september afholdes forspil for alle som ønsker optagelse i SKURK. Det sker i en afslappet atmosfære på Christian Paulsen-Skolen, Südergraben 34 i Flensborg, hvor orkestrets månedlige prøver også finder sted.

SKURK søger denne sæson specifikt en bassist, en pianist og en marimbaspiller, men alle instrumentalister er velkomne til at møde op!

Ved forspillet høres en selvvalgt skala i to oktaver spillet legato og staccato samt et selvvalgt stykke af 3-5 min. varighed. Derudover høres man i dur/mol lytning og man efterklapper små rytmiske sekvenser.

For at søge SKURK skal man være en øvet instrumentalist. Man skal være god til at orientere sig
i et nodebillede og det er en fordel, at have orkester- eller sammenspilserfaring andre steder fra. Det er dog ikke et krav. Man skal have lyst til at bruge tid på forberedelse hjemme, da SKURK kun mødes til fælles prøver 8-10 gange årligt og hver sæson tager hul på et nyt repertoire og man skal have mod på mange forskelligartede genre.

Orkestrets instrumentale sammensætning sker ud fra devisen ”vi er dem, vi er”. SKURK er hverken et traditionelt harmoniorkester eller symfoniorkester. Orkestret favner alle instrumentgrupper og repertoiret spænder bredt fra klassisk musik over funk, pop, rock, folk og swing. Repertoiret lægges med hensyntagen til alle orkestrets instrumentgrupper.

Man kan læse mere om SKURK på hjemmesiden for Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V. under rubrikken ”indsatsområder”.

Man tilmelder sig forspil ved at sende en mail til orkestrets dirigent Bente Stenger: Bente.Stenger@skoleforeningen.org og sidste frist for tilmelding er den 4. september.

 

 

 

 

Se mere