Rejsegilde på Duborg-Skolen

Dkflarejsegilde -899113918

Ombygningen af Duborg-Skolen i Flensborg er nu så langt, at der har været rejsegilde i sidste uge.

- Dermed markerer vi afslutningen på den første fase af det store renoverings- og saneringsarbejde samt udvidelsen, som vi i Skoleforeningen er i gang med på stedet, sagde Skoleforeningens formand, Udo Jessen under rejsegildet.

Det er især den nye etage, som er blevet sat på sportshallen, som de inviterede gæster kunne se sig omkring i.

- Og den er samtidig det synlige tegn på fremgangen i byggeriet, sagde Udo Jessen.

Han takkede især håndværkere, A. P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møller Fonden og de involverede arkitekter for deres bidrag.

Duborg-Skolens rektor Ebbe Rasmussen roste det gode samarbejde med alle implicerede, men lagde ikke skjul på, at han glæder sig til, at byggeriet bliver færdigt i foråret 2019.

Det vil snart også være muligt for offentligheden at få et indtryk af hele byggeriet.

- Vi har planer om at lave et åbent hus arrangement engang i januar, hvor alle er velkomne, fortalte lederen af Skoleforeningens tekniske afdeling, Dirk Clausen.