Skurk begejstrede i Flensborg

Skoleforeningens musikere var med til nytårsreception.

Dkflaskurk -44668542

Skoleforeningens underholdningsorkester SKURK med dirigent Bente Stenger var forleden inviteret til at spille til Flensborgs nytårsreception i det tyske hus. Og orkestret begejstrede publikum med fire numre: Palladio, Daytripper, Hello og Always look on the bright side of life. Især »Hello« af Adele, sunget af SKURKS sangerinde, Helene Frank og en ny version af Always look on the bright side of life med en tekst møntet på det dansk-tyske grænseland, sunget af Eberhard von Oettingen, fik bagefter stor ros.

De mange sydslesvigske gæster til nytårsreceptionen var enige om, at sådan en deltagelse i et vigtigt flertalsarrangement er rigtig god reklame for det danske mindretal som en integreret del af regionens kulturliv.

Medrivende underholdning

- Mindretallet har sjældent kunnet præsentere sig så positivt og med eftertryk. Ja, vi hører til Flensborg og sætter vores præg, siger Jens Jessen.

Det er Flensborgs overborgmester Simone Lange enig i.

- Det var virkelig medrivende underholdning, siger hun.

- SKURK er et storartet orkester og deres musik på tværs af genrene i kombination med Eberhard von Oettingens talent som entertainer gjorde koncerten til en uforglemmelig oplevelse, siger Simone Lange.