Mette Bock på besøg

Dkflamette Bock -660311278

Danmarks kulturminister Mette Bock var forleden på besøg i Berlin, Hamborg og Flensborg for at møde nøglepersoner inden for kultur og politik. I Flensborg mødte hun Skoleforeningens formand Udo Jessen og Skoleforeningens direktør Lars Kofoed-Jensen på den forhenværende Christian Paulsen-Skole. Hun fik blandt andet en rundvisning i Skoleforeningens nye forvaltningsbygning. Undervejs drøftede hun forskellige emner med Skoleforeningens top. Ministeren spurgte særlig ind til udviklingen på vuggestueområdet.

- Den tidlige sproglige stimulering i vuggestuen har en enorm stor betydning, sagde Mette Bock og Lars Kofoed-Jensen bekræftede, at mindretallet har en helt unik chance for at give sprogkundskaberne et løft.

- Vi kan helt tydeligt mærke, at de børn, der har været i vuggestuen, kan noget mere, når de kommer i børnehaven, sagde han.