Efterskolernes Dag og rejsemesse

Lørdag den 25. februar 2017 fra kl. 12-15 er der Efterskolernes dag og rejsemesse i idrætshallen i Flensborg. Derer gratis entre.

ESD-2017-1-side

En lang række efterskoler fra Danmark bygger boder op i idrætshallen og viser, hvad de er specielt gode til. Her får du svar på dine spørgsmål!

Hvem henvender dagen sig til?

Til DIG som gerne vil på efterskole, eller er interesseret i Rejsekontorets andre tilbud så som feriebarn, sommerferiekoloni og elevudveksling.

Hvem kan du møde?

En lang række efterskoler fra Danmark står med en bod og fortæller om deres hverdag som efterskoleelever. Lærerne fortæller om skolens fag og tilbud. Efterskoleforeningen rådgiver om efterskoler generelt og støttemuligheder

Hvad sker der ellers?

Grænseforeningen fortæller om ekstra tilskudsmuligheder. Skoleforeningens Rejsekontor fortæller om støtte til efterskoleophold, retningslinjer samt om »Sydslesvigske Børns Ferierejser« i sommeren 2017.

Hvem kan du tage med?

Dine forældre, søskende og venner som også er interesserede i efterskoleophold eller Rejsekontorets andre rejseaktiviteter.