Udo Jessen møder forbundspræsident Joachim Gauck

Nyårsreception med Skoleforeningens formand finder sted på Schloss Bellevue.

DKFLA1k 12029hnmyzcbkh 53cr 8p

Skoleforeningens formand, Udo Jessen, er inviteret til Forbundspræsident Joachim Gaucks nytårsreception på Schloss Bellevue i Berlin den 8. januar. Udo Jessen er en af cirka 70 borgere, som hvert år inviteres med til receptionen, fordi de på en eller anden vis har engageret sig i samfundet.

- Jeg ved godt, at det lyder lidt klicheagtig, men det er nu en stor ære at hilse på forbundspræsidenten, siger Skoleforeningens formand.

Hilsen fra mindretallet

Udo Jessen ser også invitationen som en anerkendelse fra det officielle Tyskland af, at det danske mindretal er en integreret del af det tyske samfund.
- Jeg glæder mig meget til at overbringe en hilsen fra mindretallet og benytter nok lejligheden til at invitere Joachim Gauck til et besøg i Sydslesvig, siger Udo Jessen.

Daniel Dürkop