Ny cykelbane og æsel på besøg

Børnehaven i Sønder Brarup havde fået en ny cykelsti rundt på legepladsen, blandt andet takket være et legat på 10.000 kroner fra Grænseforeningen og en masse frivilligt arbejde. I den anledning har børnehaven købt nogle nye cykler.

Dkfla 2885647

Børnehaven havde forleden også besøg af et æsel . Alle var meget spændte på at få fingrene gravet ned i pelsen og armene slynget rundt om æslets hals. Der var rigelig tid til at fordybe sig og få en masse dybdegående oplevelser med æslet.

- Vi takker æselmoren Kathrin Moennich for alle de kloge informationer og kan varmt anbefale aktiviteten til alle, der vil opleve børnenes ro og æslernes utrolige indfølingsevne og smittende tålmodighed, siger børnehaveleder Vera Dröse.

Daniel Dürkop