Læsefestival i 2017

Skoleforeningen vil sammen med Dansk Centralbibliotek, Sydslesvigsk Forening og Flensborg Avis’ børnesider Zeit-ung planlægge en læsefestival.

Laesefolder _sma _L_39

Beslutningen er taget, men rammerne og indholdet mangler. Skoleforeningen vil sammen med Dansk Centralbibliotek, Sydslesvigsk Forening og Flensborg Avis’ børnesider Zeit-ung planlægge en læsefestival, der skal finde sted om to år. Parterne skal mødes første gang omkring begyndelsen af november.
- Det bliver et idemøde, hvor vi begynder at tale om, hvad læsefestivalen skal indeholde, siger Katrin Lass, der er Skoleforeningens formand for sprog og læsning. Hun ser for sig en læsefestival, der samler al læseaktivitet i Sydslesvig lige fra vuggestuebørnene til bibliotekets allerældste læsere.
- Det bliver fedt at være sammen om en fælles læsefestival, siger hun.

Annelise Mølvig