Jens Jessen prisen til Timo Sawirucha

Årlig pris går til elev på Cornelius Hansen-Skolen.

Dkfla 19482968

Jens Jessen Prisen, stiftet af Grænseforeningen i Sønderborg, går i år til Timo Sawirucha fra Cornelius Hansen-Skolen i Flensborg. Ledsaget af kammeraterne fra skolens ældste klasser modtog han forleden den årlige pris.
- Timo er der, når der er brug for hjælp, både i forhold til kammeraterne og lærerne. Han er en aktiv elev og en god repræsentant for skolen og mindretallet, for eksempel som badmintontræner, begrundede klasselæreren Torben Lund Møller, skolens valg af Timo Peter Sawirucha.

Han skiller sig ud

Dkfla 19352983- Timo skiller sig positivt ud, han er et godt eksempel på, at man kan opnå meget ved at være flittig – også en indstilling til gymnasiet, sagde han.
Christian Kronika fra Grænseforeningen mindede om Jens Jessens fortjeneste for det danske mindretal. Han var en foregangsmand, og det er i denne ånd, Jens Jessen prisen uddeles. Udover et diplom følger der 250 euro med til prismodtageren.
Timo Sawirucha takkede sin familie, vennerne og de mange andre, der støtter ham.
- Jeg får nemlig også hjælp af jer, sagde han.
Dagens underholdning kom fra Cornelius Hansen-Skolens skoleband, som blandt andet spillede Red Hot Chilli Peppers.
- Vi er glade for, at vi igennem en årrække har haft nogle dygtige musikere her på skolen, og det har vi også lige nu, sagde skoleder Knud Ramm-Mikkelsen.

Daniel Dürkop