Skoleforeningen til fødselsdag

Skoleforeningens formand Udo Jessen og direktør Anders Molt Ipsen var torsdag inviteret til reception i anledning af den danske undervisningsminister Christine Antorinis 50 års fødselsdag.

Dkflafødselsdag

- Da vi driver dansk pædagogisk virksomhed i Sydslesvig, har det været vigtigt, at vi ved denne lejlighed kunne repræsentere det danske mindretal, sagde Udo Jessen efter receptionen.
Som gave fik Undervisningsministeren tre bøger om Sydslesvig skrevet af Karin Johannsen, Jørgen Kühl, Rene Rasmussen, Martin Klatt og Lars Henningsen.
Bøgerne tog Christine Antorini gerne imod og bemærkede, at hun var meget glad for, at mindretallets to repræsentanter var kommet den lange vej fra Flensborg for at være med til hendes fødselsdagsreception.

Daniel Dürkop