Skoleforeningen satser på ny teknologi

En ny drone erstatter direktør samt børne- og skolefritidschef ved Skoleforeningen.

MG09_Octocopter 01_0105low

Som konsekvens af, at både Skoleforeningens direktør og børne- og skolefritidschefen går på pension pr. 1. august, har Skoleforeningens styrelse vedtaget at erstatte de to forvaltningschefer med en nyindkøbt drone. Dronen vil fremover flyve over Sydslesvig og således overvåge ansatte, børn og unge.

Udo- Jeg er meget tilfreds med denne løsning, udtaler Skoleforeningens formand, Udo Jessen, som personligt vil styre dronen fra sit hjem i Treja.

Formanden ser en stor fordel i, at han ikke længere behøver at køre så mange kilometer.
- Det er ikke kun en tidsbesparelse, men også helt i tråd med Skoleforeningens energi- og miljøpolitik, forklarer Udo Jessen.

Formanden er ikke i tvivl om, at styrelsens nye tiltag vil gavne både børn, unge, forældre og ansatte i Skoleforeningen:
- Det er en win-win situation.