Lysoptog for et mangfoldigt Flensborg

Sammenslutningen »Für ein buntes Flensburg« inviterer til et farverigt lysoptog for demokrati, tolerance og menneskeværd!

Banner

PlakatSammenslutningen »Für ein buntes Flensburg« er opstået som en reaktion på de såkaldte PEDIGA-demonstrationer og attentatet i Paris. Sammenslutningen består af alle partierne i byrådet, fagforeninger, muslimske, jødiske og kristne menigheder, mange af byens andre organisationer samt enkeltpersoner.

Vi vil i fællesskab værne om demokrati, tolerance og menneskeværd! SSF, SSW og Skoleforeningen repræsenterer det danske mindretal i sammenslutningen.

Mandag den 19. januar inviterer sammenslutningen fra kl. 17 ved Nørreporttil et optog med lys i alle farver.

Deltag i optoget, udtryk din solidaritet, og vær med til at styrke vores demokrati og fællesskab!