Lær dansk sammen med dine børn på weekendophold i Danmark

Fra den 18. april kl. 8.30 til den 19. april kl. 17.00 tilbyder Sydslesvigsk Forening (SSF) i samarbejde med Dansk Voksenundervisning i Sydslesvig og Dansk Skoleforening for Sydslesvig et familiekursus i Aabenraa.

Sprogkursus

Bemærk: Kurset er overtegnet!

Tag på Højskolen Østersøen og deltag i en weekend med sprogaktiviteter for hele familien. Der vil være fokus på ord omkring forår og strand.

Lær og brug det danske sprog på en sjov måde sammen med dine børn. Der vil desuden være 10 timers niveaudelt danskkursus uden børn fordelt på dagene. Dansktalende partnere og ægtefæller er velkomne og deltager i sprogaktiviteterne.

Højskolen ligger i Aabenraa ved fjorden. Alle værelser har eget bad og toilet. Maden er hjemmelavet og af god kvalitet.

Prisen for SSF-medlemmer er 105 euro for en familie. Prisen gælder for en til to voksne og et barn, hvor en af de voksne deltager i danskundervisningen. Ønsker den anden voksen også at deltage koster det 25 euro ekstra. Hvert ekstra barn koster 20 euro. Børn fra 5 år kan deltage.

Inkluderet i prisen er fuld forplejning, sengelinned til de voksne og håndklæder.

Tilmelding og mere information hos Charlotte Bassler, tlf. 01636959835, e-mail: chbassler@gmail.com inden den 1. marts. Antallet af pladser er begrænset.