Kirkekontor flytter ind på Christian Paulsen-Skolen

Dansk Kirke i Sydslesvig flytter sin forvaltning fra kontorer i Wrangelstrasse til Tivolibygningen på Christian Paulsen-Skolen.

Skoleforeningens styrelse godkendte på sit møde i sidste uge en brugeraftale med kirken. Skoleforeningen og kirken har igennem længere tid drøftet, om det kan være muligt at kirken får kontor på Christian Paulsen Skolen, da de har meget trange kår i tagetagen i provsteboligen.

- Vi laver en brugeraftale for tre rum i Tivolibygningen. Det betyder, at kirken betaler for el og varme m.m. men ikke leje, sagde Skoleforeningens Direktør, Anders Molt Ipsen på mødet. Skoleforeningen har tilsvarende brugeraftaler med SSF og SdU.

Skoleforeningens formand, Udo Jessen, er glad for at hjælpe.
- Det er en god måde at agere overfor de andre mindretalsorganisationer. Det er vigtigt at vi hjælper, når vi kan, siger Udo Jessen.

Daniel Dürkop