Direktørstilling skal genopslås

Anders Molt Ipsen fortsætter som direktør, indtil der er blevet fundet en efterfølger.

Skoleforeningens styrelse har på et møde i denne uge besluttet, at stillingen som direktør for Skoleforeningen skal genopslås i samarbejde med et rekrutteringsfirma.
- Vi håber derved at få et bredere udvalg af ansøgere at vælge imellem, siger Skoleforeningens formand, Udo Jessen.

Forvaltningen er nu i gang med at kontakte forskellige firmaer, der kan komme i betragtning som samarbejdspartner. Det er derfor på nuværende tidspunkt ikke muligt at sige, hvad tidshorisonten er for, hvornår rekrutteringen kan gå i gang.

- Vi er meget bevidste om det ansvar, der hviler på os, og det ville være helt forkert at forhaste sådan en vigtig beslutning. Det er direktørstillingen ved Dansk Skoleforeningens, vi skal finde den rigtige til, og så bliver vi nødt til at give os den tid, der er brug for siger Udo Jessen.

- Alligevel skal vi med respekt for Anders Molt Ipsens ønske om at stoppe se at få løst vores opgave så hurtig som muligt, siger han.

Som konsekvens af genopslaget har styrelsen bedt Skoleforeningens direktør, Anders Molt Ipsen, om at fortsætte efter den 15. august.
- Vi har aftalt, at jeg udskyder min pensionering, indtil der er fundet en ny direktør, siger Anders Molt Ipsen.

Styrelsen fortsætter nu sit arbejde med at finde en ny dagtilbudschef.

Daniel Dürkop