Sørup skole samlede 820 euro

Stor indsats gav mange penge til børn i Syrien.

Dkflasørup

Eleverne på Sørup Danske Skole har samlet 820 til krigsramte børn i Syrien. Og de har faktisk gjort mere end bare at samle dem. De har selv ydet en indsats.

Eleverne arbejder med læsebånd i skolen, det er en arbejdsmåde, som skal fremme elevernes læsefærdigheder. De mindre elever øver i at genkende, forme, læse og skrive ord, de andre læser eller skriver tekster. For en klaret opgave får de et stempel.

For at samle penge til Syrien har eleverne fundet en sponsor, som har givet dem penge for hvert stempel de får i læsebånd. Og det har motiveret eleverne.

- Jeg var både glad og forbavset, da det stod fast, at de havde samlet 820 euro sammen, siger skoleleder Anja von Oettingen.

Skoleforeningens direktør, Anders Molt Ipsen, fik overrakt en check i denne uge.

- Det er så flot, at I tænker på andre mennesker. Og I har gjort mere. I er stået op og har gjort noget, sagde Anders Molt Ipsen. Indsamlingen for børn i Syrien fortsætter. Det er fortsat muligt at deltage i indsamlingen.

Hjælp Syriens børn:

Dansk Skoleforening for Sydslesvig e.V.
Kontonummer 11355
Union Bank Flensburg