Skoleforeningen i fuld fart

Skoleforeningens hold padlede suverænt ved Flensborgs traditionelle dragebådsstævne og kom på andenpladsen i Challenge-Cup.

IMG 4000

FLENSBORG. Challenge-Cup var med som helt ny udfordring i år. Der er tale om et supplerende finalløb for de hold, der ikke har kvalificeret sig til de store finalløb.

Og der var fuld fart over feltet for »super pølserne« ført an af Horst Otte fra Teknisk Afdeling som holdkaptajn og Heike Ehlerts fra CfU ved trommen.

Med

• Kurt Bade, Jörgen Carsten Sörensen og Rene Börner, pedeller fra respektive Sørup, Sønder Brarup og Flensborg
  • Marit Hadler, Marianne Damerow, Horst Otte og Torben Hansen fra Teknisk Afdeling
  • Linda Skydstrup og Maik Andresen, børnehavelederne fra respektive Askfelt og Sørup
  • Karen Hansen, skoleleder i Vanderup
  • Anne Winkelströter, fra Forhandlings- og Personalekontoret
  • Ilka Börner, Gesa Schmidt, Bjørn Ulleseit fra Økonomiafdelingen
  • Heike Ehlerts fra Center for Undervisningmidler
  • Jeper Hoeg, børnehavevikar
  • Olaf Runz fra Direktionen og Michael Martensen fra Styrelsen
  • Joran Thomsen og Finn Kjaersgaard, elever fra Duborg-Skolens 11. årgang
  • Lars Soesemann, forælder

var rigtig mange af Skoleforeningen forskellige aktører repræsenteret ved stævnet.

Flotte rød-hvide kostumer, et »super pølser«-logo og feststemning ved holdets pagode var med til at give stævnet et tydeligt dansk islæt og synliggøre Skoleforeningen ved det populære arrangement ved Flensborgs havn.

Skoleforeningens sportsfolk investerer ikke kun sved og kræfter i turneringen, holdet deltager for egen regning.