Michaela Bumann

A. P. Møller Skolen

Michaela BumannMichaela Bumann - A. P. Møller Skolen
45 år, Fachwirtin im Sozial- u. Gesundheitswesen, DIAKO MVZ Schleswig.
Gift, 2 børn.

Hvorfor har du sagt ja til at sidde i Skoleforeningens styrelse?
Jeg synes, at det er vigtig at deltage aktivt i vores samfund og mindretalsliv. Efter en del år i SSW’s byrådsgruppe, hvor jeg var medlem af socialudvalget, synes jeg, at det er spændende at se på vores institutioner og deres måde at arbejde på.

Hvor ser du behov for udvikling i Skoleforeningen i de kommende tre år?
I de tyske organisationer er der sket rigtigt meget de sidste år, især på vuggestue- og heldagsskoleområdet. Her er vi lidt bag ud Det er vi ved at ændre, der kommer en del nye vuggestuer i hele Sydslesvig, og også heldagskolen bliver oprettet. Den største udfordring i de kommende år vil være, at finde gode strukturer til den forandrede familie- og skoleverden.

Hvad synes du fungerer rigtig godt i Skoleforeningen?
Jeg er glad for en, åben og transparent mødekultur. Vi arbejder alle for at få de masser af udfordringer, der hver eneste dag opstår, til at blive løst på en seriøs måde og med gavn for vores børn, personale og forældre.