Bevilling sætter skub i renovering

Dansk Skoleforening har fået 1,5 millioner euro af Sydslesvig-udvalget til renovering af Gustav Johansen-Skolen.

Gustav Johannsen-Skolen

FLENSBORG. Der er glæde i Dansk Skoleforening her i juletiden. Et par dage før jul fik foreningen besked om, at Folketingets Sydslesvig-udvalg har bevilget 1,5 millioner euro til saneringen af Gustav Johannsen-Skolen i Flensborg.

- Det var lige den besked, vi havde gået og ventet på. Med penge, som vi selv har skrabet sammen, og tyske tilskud er finansieringen af renoveringen dermed på plads, og vi kan komme i gang med projektet, siger direktør i Skoleforeningen, Anders Molt Ipsen.

Skoleforeningen kan også glæde sig over en to procents-forhøjelse til næste år.

Foreningen havde ganske vist søgt om 2,5 procent - men de to procent er betydeligt mere, end de andre danske organisationer og institutioner får. Her vanker der i snit kun 0,8 procent mere fra Danmark.

Jens Nygaard