1864 tegne- og fotokonkurrence

2014 er 150-års dagen for Slaget ved Dybbøl. Det højtideligholdes på en række måder – og en af dem er ved at udskrive en tegne- og fotokonkurrence.

1864-konkurrence

Bag konkurrencen står Region Syddanmark og de fire store mediehuse i regionen. Konkurrencen er opdelt i en række kategorier, der hver for sig dyster på kreativitet og
opfindsomhed.

Desuden vil vi gerne have spændende effekter fra Dybbølslaget frem i lyset. Derfor er der udskrevet en konkurrence om de mest spændende effekter fra tiden.

Alle bidrag skal være indleveret senest den 1. marts 2014. Herefter træder en dommerkomite i aktion og vurderer de indsendte bidrag.

Præmieoverrækkelsen finder sted i begyndelsen af april 2014, og et udvalg af de forhåbentlig mange bidrag vil blive vist på en vandreudstilling i de fire mediehuse, samt en række andre steder i både Syddanmark og Slesvig-Holsten.

Desuden bringes et udvalg af de indsendte bidrag i et magasin, som de fire mediehuse udgiver midt i april i anledning af 150-året for Slaget ved Dybbøl.