Misbrugsnøglepersoner

Vi tager hånd om misbrugsproblemer i Skoleforeningen på en professionel og respektfuld måde, der sikrer tryghed og trivsel for ansatte, og dermed for børn og unge i institutionerne. Vi hjælper, rådgiver og vejleder medarbejdere, der har udviklet et misbrug, og er med til at gennemføre forebyggende indsatser.

Har du brug for hjælp?

Vi er der for dig. Vi tager omsorg, vi lytter og rækker hånden ud.

Vi vejleder og rådgiver

  • i krisesituationer. Føler du, at du altid er under pres og ikke magter opgaverne på din arbejdsplads? Er din dagligdag præget af tristhed, sover du dårligt, er du ugideligt og træt? Har du et ringe selvværd og bliver hurtig irriteret. Er du glemsom og har du svært ved at koncentrere dig? Frygter du, at du er ved at brænde ud (burnout-syndromet) eller oplever du en personlig krise? Så tag kontakt til en af Skoleforeningens misbrugsnøglepersoner.
  • når du er bange for afhængighed. Tager du måske for mange tabletter, fordi du har smerter. Drikker du for meget, fordi du har ondt eller fordi du kan glemme dine problemer og falde til ro? Mener du, at du er inde i et farligt forløb? Så tag kontakt til en af Skoleforeningens misbrugsnøglepersoner.

Vi kan kontaktes via e-mail eller telefon.
Alle henvendelser behandles fortroligt.