Alle institutioner

Julie Ramsing-Børnehaven

Martinsberg 124941 FlensburgTelefonnummer: 0461/27290E-mail: julie.ramsing-bhv@skoleforeningen.org
Leder: Stella Wedig (konst.)Formand for samarbejdsråd: Sandra-Ria ProdöhlAntal normerede pladser: 40Antal ansatte: 7

Julie Ramsing-Børnehaven

Julie Ramsing Børnehaven er en by-børnehave beliggende i en rolig sidegade i Flensborg. Den er normeret til 40 børn i alderen fra 3-6 år fordelt på to stuer. Vi tilrettelægger det pædagogiske arbejde således, at der er mulighed for leg og læring i de enkelte aldersgrupper, men der er også tid til leg på tværs af stuerne og udenfor.

Dagsplanen sørger for faste rutiner, men der er også tid til fri leg og læring. I vores børnehave har vi traditioner og aktiviteter, som for os hører hjemme i børnehavens kulturelle landskab (f.eks: fastelavn, påske, udflugter, koloni, lanterneløb, jul).

Du er altid velkommen til at komme forbi. Vi glæder os at se dig!

54.776440,9.433428|gmap-bornehave.png|Julie Ramsing-Børnehaven|Martinsberg 1|24941 Flensburg|http://www.skoleforeningen.org/institutioner/dagtilbud/julie-ramsing-boernehaven;