Trivselsundersøgelse 2022

Læs mere om Skoleforeningens trivselsundersøgelse i foråret 2022

Skærmbillede 2022-02-01 Kl . 13.02.53
Hvorfor en undersøgelsen om Corona

• CORONATRIVSEL er en spørgeskemaundersøgelse til alle medarbejdere, der gennemføres af Skoleforeningen.

• Undersøgelsen har fokus på hvordan medarbejderne har oplevet og oplever stadigvæk den særlige pandemiske situation.
• Vi har nu alle været berørt af Corona pandemien i over 2 år.
• Det har været en hård periode for alle ansatte ved Skoleforeningen – især når man arbejder med mennesker, nærvær og omsorg som kerneopgave – og det er nøjagtigt det, som man gerne skal undgå i en pandemi!
• Vi alle kan mærke at Corona situationen har gjort ”noget” med os. I undersøgelsen CORONATRIVSEL vil vi undersøge dette ”noget” nærmere og vil prøve at sætte ord på det.
• Vi håber, at dette kan gøre os klogere på, hvor Skoleforeningen som arbejdsgiver kan blive bedre i at takle den nuværende situation eller andre fremover
• Overordnet mål er at sætte organisatorisk læring systematisk i gang.
TRIVSELSUNDERSØGELSE I CORONA PANDEMIEN
DELTAGELSE I TRIVSELSUNDERSØGELSEN