Bente Stenger

Bente Stenger har arrangeret Ole Dahls melodier for det store musicalorkester og er den musikalske leder og dirigent af forestillingen.

Bente Stenger

Hun er diplom-uddannet Musiker-Performer med klarinet som hovedfag fra Det Fynske Musikkonservatorium og har desuden været elev hos Philippe Cuper i Paris. Bente er modtager af flere priser, bl.a. »Årets Fynske Musiknavn 2002« sammen med Ensemble Fyn, og som medlem af Embla Trio blev hun prisvinder ved DR P2’s Kammermusikkonkurrence i 2004. Bente har især koncentreret sig om kammermusikken, men har også optrådt som solist med flere orkestre. Fra 2004-2008 har Bente Stenger været leder af Den Fynske Talentskole, og siden 2007 er hun været ansat ved Dansk Skoleforening for Sydslesvig som instrumentalunderviser.